Der er mange hyggelige middelalderbyer i kort afstand fra La Lauressie. Kører du 15 minutter mod nord kommer du til Najac, som har en pittoresk bymidte og en flot slotsruin.

Lidt længere mod nord finder du Villefranche-de-Rouergue med et meget velbevaret bymidte, katedral, kloster, butikker og marked om onsdagen.

St. Antonin-noble-val ligger ca. 30 minutters kørsel ned gennem dalen i retning mod Caussade og Cahors. Her finder du masser af restauranter og butikker og et livligt marked hver søndag formiddag.

Blandt de større byer i området er Toulose et must, men den knap så kendte by Albi ligger kun 45 minutters kørsel fra Laguépie. Det er en levende og charmerende by er for dig, der holder af Toulouse-Lautrecs belle epoque plakater med cancandansere og motiver fra bordeller og barer på Montmartre i Paris. Toulouse-Lautrec blev født i Albi i 1864 og på Musée Toulouse-Lautrec kan du i dag studere over 500 plakater og tegninger fra mesterens hånd. Rejser du til Albi bør du også se den mægtige Sainte-Cécile katedral.

Villefranche-de-Rouergue og Najac

Toulouse er et besøg værd. Tag evt. toget direkte fra Laguépie.

Cordes-sur-ciel