Vindistriktet Gaillac

Disse vine besluttede vi os for efter et besøg i La Cave de Gaillac, 110 Avenue Maréchal Foch, Gaillac

Disse vine besluttede vi os for efter et besøg i La Cave de Gaillac, 110 Avenue Maréchal Foch, Gaillac

Bare en halv times kørsel fra vores hus starter et af Frankrigs ældste, knap så kendte, men rigtig gode vindistrikter: Gaillac. Hoved byen i distriktet er Gaillac, som man kommer til via byen Cordes-sur-Ciel.

Der er utallige vingårde og mulighed for at smage inden man køber. Området har en hjemmeside, som man finder her: Se "Vins de Gaillac" her

I selve Gaillac ligger "Maison des vins" og også et større udsalg, hvor flere af egnens producenter er repræsenteret. Her er noget til enhver pengepung.

Seneste kommentarer

18.07 | 08:48

Bonjour! Desolée, on est complet jusqu'au 22 août. L'année prochaine, peut-être?
Cordialement Mme Meder

17.07 | 18:22

Bonjour, auriez-vous de la disponibilité pour la période du 29/07 au 05/08 , pour 4 personnes : 2 adultes et 2 enfants. Et quel serait le tarif.
Merci à vous
Bien cordialement
Mme Larroque

20.02 | 15:47

Jeg prøver at finde en ejendom til en klient. Hun leder efter et sted med udsigt og lidt trafik. Din ejendom på Laguepie kan være af interesse for dig. Vil du være interesseret i at sælge din ejendom?

06.08 | 11:10

Romslig og smakfullt hus, med et deilig pool til de varme dagene. Masse hyggelige landsbyer med interessant historie i kjøreavstand. Vi koste oss både på eiendommen og i områdene rundt. Anbefales.

Del siden