Lejebetingelser for La Lauressie, 2023

1. Parterne i denne kontrakt er Inger Kristine Meder, herefter kaldet udlejer, og den person, der er påført lejekontrakten som lejer, herefter kaldet lejer.

2. Udlejer er ikke ansvarlig for tab eller udgifter forårsaget af ulykker, strejker, havari, krig, vejr, sygdom, optøjer, el, vand eller andre, lokalt leverede ydelser.

3. Bestilling er bindende for udlejer fra datoen for modtagelsen af à conto betalingen på 25 % af den samlede leje. De resterende 75 % af lejen skal være udlejer i hænde senest 8 uger før ankomstdato. Finder betaling ikke sted i henhold til ovenstående, betragtes lejemålet som afbestilt i henhold til punkt 5.

4. Hvis bestilling foretages mindre end 8 uger før lejemålets begyndelse, betales hele lejebeløbet ved lejekontraktens fremsendelse.

5. Ved afbestilling gælder at:

  • Ved afbestilling tidligere end 8 uger før ankomstdato tilbagebetales 50 % af det betalte a conto lejebeløb, fratrukket et grundbeløb på 250 kr.
  • Ved afbestilling mellem 6 og 8 uger før ankomstdato tilbagebetales 50 % af det betalte lejebeløb, fratrukket et grundbeløb på 500 kr.
  • Ved afbestilling senere end 6 uger før ankomstdato sker der ingen tilbagebetaling af betalt leje, og lejer er under alle omstændigheder forpligtet til at betale hele restbeløbet.

Udlejer opfordrer lejer til at tegne en særskilt afbestillingsforsikring. 

6. I lejekontrakten er anført et antal personer. Dette antal betyder maximum antal personer i den pågældende bolig inklusive spædbørn og må under ingen omstændigheder overskrides, med mindre lejekontrakten ændres. Såfremt udlejer får kendskab til en overskridelse, som ikke er aftalt, vil lejeren blive afkrævet 1.000,- kr. pr. person til øjeblikkelig betaling. Der må ikke (uden skriftlig aftale) på ferieboligens grund opstilles telt, campingvogn eller lign. Kæledyr må ikke medbringes uden forudgående aftale.

7. Der gives ingen refusion ved for sen ankomst eller afrejse tidligere end planlagt. Huset er tilgængeligt fra kl. 16:00 på ankomstdagen og skal forlades senest kl. 10:00 på afrejsedagen. Med mindre andet er aftalt ligger nøglerne i postkassen.

8. Beskrivelser og fotografier af boligerne er så nøjagtige som muligt, og udlejer anser dem for ærligt afgivne.

9. Såfremt den bestilte feriebolig af en eller anden grund uden for udlejers kontrol ikke er til rådighed, annulleres lejekontrakten, og det indbetalte lejebeløb refunderes. Udlejers ansvar over for lejer er dermed opfyldt.

10. Der må ikke ryges i boligen. Ferieboligen skal efterlades i opryddet stand, skraldespande og køleskab/fryser skal tømt og tomme flasker skal fjernes. Gril skal rengøres og gøres klar til næste lejer. Eventuelle skader på hus eller inventar skal meldes til udlejer.

11. Der tages forbehold for eventuelle trykfejl.

Seneste kommentarer

18.07 | 08:48

Bonjour! Desolée, on est complet jusqu'au 22 août. L'année prochaine, peut-être?
Cordialement Mme Meder

17.07 | 18:22

Bonjour, auriez-vous de la disponibilité pour la période du 29/07 au 05/08 , pour 4 personnes : 2 adultes et 2 enfants. Et quel serait le tarif.
Merci à vous
Bien cordialement
Mme Larroque

20.02 | 15:47

Jeg prøver at finde en ejendom til en klient. Hun leder efter et sted med udsigt og lidt trafik. Din ejendom på Laguepie kan være af interesse for dig. Vil du være interesseret i at sælge din ejendom?

06.08 | 11:10

Romslig og smakfullt hus, med et deilig pool til de varme dagene. Masse hyggelige landsbyer med interessant historie i kjøreavstand. Vi koste oss både på eiendommen og i områdene rundt. Anbefales.

Del siden